Starte bedrift

Ønsker du hjelp med bedriftsetablering?

Lister Nyskaping kan tilbyr etablererveiledning.

Gjennom vårt nettverk bestående av konsulenter, virkemiddelapparat, FoU aktører og etablerte bedrifter sørger vi for at forutsetningene er til stede for at du skal lykkes med din forretningsidé.

Vi er her for deg

Snakk med Renathe

Renathe Oma er koordinator i Lister Nyskaping og kan hjelpe med å sette deg i kontakt med den riktige.

Ring henne på 950 15 365 eller send en e-post til post@listernyskaping.no

Har du behov for kontorplass?

Coverks

Et moderne arbeidsfellesskap i Kvinesdal – og et kreativt fellesskap for hele regionen. Fokus på design, teknologi og skaperglede. Gunstige medlemspriser med tilgang til storprinter, 3D-printer, VR og AR.

Lista Fly- og næringspark

I næringsparken på Lista Flypark er det i dag flere bedrifter innen energisektor, fornybar energi, automatikk og teknikk.

Lygna Næringshage

Lygna næringshage ligger i den såkalte Postgården – midt i Lyngdal sentrum. Det er ledige kontorlokaler for både gründere og eksisterende virksomheter. Lister Nyskaping har sitt hovedkontor her, sammen med virksomheter innen ulike fagfelt. Tilgang til resepsjonstjenester, multimedierom, møterom og fellesområde med kjøkken og hyggelig atmosfære.

Parat Halvorsen AS

Ledige lokaler hos Parat Halvorsen i Flekkefjord i det såkalte Lister Teknologisenter. For mer info ta kontakt med Elise Løvland på epost elo@parat.no.