Starte bedrift

Ønsker du hjelp med bedriftsetablering?

Lister Nyskaping tilbyr etablererveiledning.

Gjennom vårt nettverk av konsulenter, virkemiddelapparat, FoU-aktører og etablerte bedrifter kan vi bidra til at du lykkes med din forretningsidé.

Vi er her for deg

Snakk med Renathe

Renathe Oma er koordinator i Lister Nyskaping og kan hjelpe med å sette deg i kontakt med den riktige.

Ring henne på 950 15 365 eller send en e-post til post@listernyskaping.no

Er du innvandrer og vil starte egen bedrift?

Har du en god idè, men er usikker på hvordan du skal komme i gang?

Vi vil gjerne møte deg, høre om din idè og hjelpe deg! Du får gratis rådgivning og kurs.

Send mail til: fva@evasenter.no.
Husk å oppgi navn, mobilnummer, bosted og din idè.

Har du behov for kontorplass?

Coverks

Et moderne arbeidsfellesskap i Kvinesdal – og et kreativt fellesskap for hele regionen. Fokus på design, teknologi og skaperglede. Gunstige medlemspriser med tilgang til storprinter, 3D-printer, VR og AR.

Farsund Coworks

I Farsund sentrum finner du nyetablerte Farsund Coworks. Her er det 11 arbeidsplasser, grupperom, konferanserom, kjøkken og  fellesområdet «Slippen», alt i en hyggelig og maritim atmosfære.

Lygna Næringshage

Lygna næringshage ligger i den såkalte Postgården – midt i Lyngdal sentrum. Det er ledige kontorlokaler for både gründere og eksisterende virksomheter. Lister Nyskaping har sitt hovedkontor her, sammen med virksomheter innen ulike fagfelt. Tilgang til resepsjonstjenester, multimedierom, møterom og fellesområde med kjøkken og hyggelig atmosfære.

Lista Fly- og næringspark

I næringsparken på Lista Flypark er det i dag flere bedrifter innen energisektor, fornybar energi, automatikk og teknikk.

Innovasjon Kvinesdal

I Fjotlandsgaten 13 i Kvinesdal holder Innovasjon Kvinesdal til. Her er det et gratis gründerkontor til disposisjon i en oppstartsfase.
Kontakt næringssjef Liv Øyulvstad for mer info. Hun kan nås på mobil: 945 10 218.

Parat Halvorsen AS

Ledige lokaler hos Parat Halvorsen i Flekkefjord i det såkalte Lister Teknologisenter. For mer info ta kontakt med Elise Løvland på epost elo@parat.no.