Kurs og arrangementer

Alle kurs og datoer er med forbehold om endringer. Klikk deg inn på hvert kurs for utfyllende informasjon og påmelding.
Nye kurs legges fortløpende til i oversikten nedenfor. Vi bruker Hoopla billettsystem for enkel påmelding.

Er din bedrift målbedrift hos Lister Nyskaping? Da får dere 50% rabatt på våre kurs. For å bestille billett med målbedriftspris logger du på med egen promokode som sendes ut i egen epost til våre målbedrifter. Denne må ikke sendes videre til andre.

Har du problemer, spørsmål eller tips til kurs vi bør arrangere? Ta kontakt med Renathe Oma  (mobil 950 15 365)

Økonomi for ikke-økonomer

Mandag 28. mai 2018 kl. 09.00 – 15.30
Lygna næringshage, Stasjonsgaten 26 4580 Lyngdal

Kurset passer for deg som ønsker mer praktisk kunnskap til å ta økonomiske avgjørelser, eller har behov for å forstå tallene du blir presentert. Målgruppen er styremedlemmer, ledere, mellomledere til startup-virksomheter.

les mer

Fra idè til marked med Innovasjon Norge

Tirsdag 12. juni kl. 18.00 – 21.00
Bli med til arbeidsfellesskapet Coverks i Kvinesdal og Innovasjon Norge sitt kurs for gründere og oppstartsbedrifter. Kurset er for deg som lurer på å starte egen bedrift, eller nettopp har startet. Her får du gode råd og tips til hva du bør tenke på, og hva Innovasjon Norge kan hjelpe deg med.

les mer

Retningslinjer for på- og avmelding kurs

Påmelding og påmeldingssystem

Vi benytter Hoopla AS som leverandør av billettsystem i forbindelse med påmelding til alle våre kurs og arrangementer.  Betaling skjer direkte på nettsiden til Hoopla, og du kan der velge å betale med kort eller faktura. Ved kjøp godtar du Hoopla sine vilkår. Din påmelding er bindende når du har mottatt bekreftelse fra Hoopla.

Kansellering av kurs

Lister Nyskaping forbeholder seg retten til å kansellere et hvert kurs på et hvert tidspunkt. Alle påmeldte kursdeltakere skal da informeres umiddelbart. Dersom et fakturerbart kurs blir kansellert av Lister Nyskaping eller kursholder, blir deltakeravgiften tilbakebetalt i sin helhet, og senest 7 dager fra kanselleringsdato. Lister Nyskaping står ikke til ansvar for økonomiske konsekvenser som følge av kansellert kurs utover dette.

Avbestilling

Dersom du ønsker å avbestille din kursplass vil følgende regler gjelde:

Kurs med kursavgift

Ved avmelding etter påmeldingsfrist, refunderes ikke kursavgiften.
Ved avmelding frem til utløpt påmeldingsfrist, tilbakebetales 50 % av kursavgiften.
Dersom en deltaker ikke kan stille, men skaffer en annen person til å overta plassen, vil det ikke tilkomme kostnader.

Kurs uten kursavgift

Det oppfattes ofte som enklere å melde avbud på gratis kurs. En avbestilling kan ofte være avgjørende for om et kurs må kanselleres på grunn av for få påmeldte, derfor ser vi gjerne at det er vurdert som ytterst nødvendig å avbestille, og at avbestillingen skjer i så god tid som mulig.