Kurs og arrangementer

Alle kurs og datoer er med forbehold om endringer og forbehold om nok antall deltakere.
Klikk deg inn på hvert kurs for utfyllende informasjon og påmelding. Nye kurs legges fortløpende til i oversikten nedenfor. Vi bruker vanligvis Hoopla billettsystem for enkel påmelding.

Er din bedrift målbedrift hos Lister Nyskaping? Da får dere 50% rabatt på våre kurs. For å bestille billett med målbedriftspris logger du på med egen promokode som sendes ut i egen epost til våre målbedrifter. Denne må ikke sendes videre til andre.

Har du spørsmål eller tips til kurs vi bør arrangere? Ta kontakt med Renathe Oma  (mobil 950 15 365).

 

Vi jobber stadig med å utvikle og tilby nye kurs. Nye kurs legges ut her fortløpende etter hvert som alt er klart.

Vekstprogram for reiselivsnæringen

Vekstprogram for reiselivsnæringen

Hva skal til for at nettopp din bedrift blir attraktiv for lønnsomme gjester? Vi inviterer små og mellomstore reiselivsbedrifter i Listerregionen til et innholdsrikt utviklingsprogram.

les mer

Retningslinjer for på- og avmelding kurs

Påmelding og påmeldingssystem

Vi benytter Hoopla AS som leverandør av billettsystem i forbindelse med påmelding til alle våre kurs og arrangementer.  Betaling skjer direkte på nettsiden til Hoopla, og du kan der velge å betale med kort eller faktura. Ved kjøp godtar du Hoopla sine vilkår. Din påmelding er bindende når du har mottatt bekreftelse fra Hoopla.

Kansellering av kurs

Lister Nyskaping forbeholder seg retten til å kansellere et hvert kurs på et hvert tidspunkt. Alle påmeldte kursdeltakere skal da informeres umiddelbart. Dersom et fakturerbart kurs blir kansellert av Lister Nyskaping eller kursholder, blir deltakeravgiften tilbakebetalt i sin helhet, og senest 7 dager fra kanselleringsdato. Lister Nyskaping står ikke til ansvar for økonomiske konsekvenser som følge av kansellert kurs utover dette.

Avbestilling

Dersom du ønsker å avbestille din kursplass vil følgende regler gjelde:

Kurs med kursavgift

Ved avmelding etter påmeldingsfrist, refunderes ikke kursavgiften.
Ved avmelding frem til utløpt påmeldingsfrist, tilbakebetales 50 % av kursavgiften.
Dersom en deltaker ikke kan stille, men skaffer en annen person til å overta plassen, vil det ikke tilkomme kostnader.

Kurs uten kursavgift

Det oppfattes ofte som enklere å melde avbud på gratis kurs. En avbestilling kan ofte være avgjørende for om et kurs må kanselleres på grunn av for få påmeldte, derfor ser vi gjerne at det er vurdert som ytterst nødvendig å avbestille, og at avbestillingen skjer i så god tid som mulig.