I begynnelsen av desember fikk Lister Nyskaping overrakt utmerkelsen månedens bedrift for november 2020. 

I NHOs begrunnelse for å ha valgt Lister Nyskaping som månedens bedrift står det:

«Lister Nyskaping bidrar til vekst og utvikling gjennom tett kontakt med bedriftene og god oversikt over virkemiddelapparatet. Svært mange virksomheter i Lister-regionen verdsetter Lister Nyskapings kompetanse og kapasitet, samt det helhjertede engasjementet for å støtte og hjelpe små og større bedrifter og jobbskapere. På denne måten har Lister Nyskaping over tid dokumentert sin funksjon som pådriver for verdiskaping».

Les også: Dobler støtte til vekst og utvikling i bedrifter. 

 

Anerkjennelse

– Vi er stolte og glade over denne store anerkjennelsen av vårt arbeid med bedrifter og gründere i Lister, og gleder oss til videre arbeid i samspill med næringslivet i regionen, sier daglig leder Christiane Skage i Lister Nyskaping.

Blant bedriftene som har fått samme heder andre måneder i år, er Hydro Vigelands Brug AS, Dyreparken i Kristiansand og Elkem.

Fra venstre i bildet over: Rådgiver Trond Madsen i NHO Agder overrekker daglig leder Christiane Skage i Lister Nyskaping diplomet. I midten: kurs- og arrangementsansvarlig Renathe Oma og prosjektleder Liv Birkeland i Lister Nyskaping

 

Lurer du på hvordan vi jobber for vekst og utvikling i bedrifter i Listerregionen? Du kan lese mer om vårt arbeid med våre målbedrifter her.