HR-forum Lister er en møteplass for ledere med personalansvar og andre som jobber med HR. Forumet skal gi faglig påfyll innenfor aktuelle tema fra erfarne kompetansepersoner og næringslivsledere.

Arrangør av HR-forum er Lister Nyskaping og Deloitte Advokatfirma.

 

Første tema for HR-forum Lister er gode ansettelser i utfordrende tider. Korona-epidemien har vært svært krevende for enkelte bransjer, mens andre opplever gode tider med høy omsetning. Mange virksomheter opplever usikkerhet om fremtiden, uavhengig om man har klart seg godt gjennom det første halvåret etter nedstengingen av landet.

Selv når markedet er ustabilt kan det være nødvendig å foreta ansettelser i en virksomhet. Hvordan sikrer man gode og riktige ansettelser i en slik situasjon?

 

Innhold og mål med samlingen

I den faglige delen av HR-forum vil det bli gitt råd om ulike momenter som bør vurderes før man går til ansettelse når markedet er usikkert.

Noen av spørsmålene som blir besvart er: Bør man vurdere alternativer til fast ansettelse? Hva slags grep kan man ta for å sikre seg mot en dårlig ansettelse?

I den faglige delen av HR-forum vil det bli gitt råd om ulike momenter som bør vurderes før man går til ansettelse når markedet er usikkert.

 

Program for samlingen:

  • Dørene åpner kl. 8. Det blir enkel frokostservering og mingling
  • Introduksjon av dagens tema
  • Faglig innlegg av advokat Kjetil M. Bergem, Deloitte Advokatfirma
  • Praktiske råd ved ansettelser, av Stig Ubostad, Lindesnes Havhotell / Under
  • Diskusjon og erfaringsdeling

 

Kjetil Mogård Bergem er advokat i Deloitte Advokatfirma på Sørlandet, og holder jevnlig seminarer for næringslivet på Sørlandet innenfor en rekke rettsområder.

 

NB: På grunn av Covid-19 er det begrensede plasser, maks 20 deltakere.

 

Velkommen!

 

 

 

Smitteverntiltak:

  • Dersom du er forkjølet, har andre sykdomssymptomer eller har vært i utlandet de siste ti dagene, ber vi om at du holder deg hjemme.
  • Det skal overholdes minst 1 meters avstand.
  • Servering foregår på en forsvarlig måte.
  • Det blir tilrettelagt for å opprettholde god håndhygiene og oppmuntrer til dette under hele arrangementet.

Her finner du våre fullstendige Covid-19 retningslinjer som vi ber deg lese

 

På bakgrunn av dagens smittesituasjon forbeholder Lister Nyskaping seg retten til å avlyse arrangement på kort varsel dersom vi ser at situasjonen tilsier det. Kursavgift refunderes.

Foredragsholder Kjetil Mogård Bergem

Foto: Erlend Haddeland, Media Sør

 

 

Når og hvor?

 

Utsatt på grunn av Corona – Ny dato kommer så snart som mulig.

Du kan reservere en plass på ved kontakte Renathe Oma for info og påmelding. Vi gir beskjed så fort ny dato er på plass.

 

Kr. 200,- per deltaker

 

Målbedrifter får 50% rabatt på alle våre kurs og arrangementer.