HR-forum Lister er en møteplass for ledere med personalansvar og andre som jobber med HR. Forumet skal gi faglig påfyll innenfor aktuelle tema fra erfarne kompetansepersoner og næringslivsledere.

Arrangør av HR-forum er Lister Nyskaping og Deloitte Advokatfirma.

 

Første tema for HR-forum Lister er gode ansettelser i utfordrende tider. Korona-epidemien har vært svært krevende for enkelte bransjer, mens andre opplever gode tider med høy omsetning. Mange virksomheter opplever usikkerhet om fremtiden, uavhengig om man har klart seg godt gjennom korona-tiden. 

Selv når markedet er ustabilt kan det være nødvendig å foreta ansettelser i en virksomhet. En virksomhet kan fått behov for annen kompetanse det siste året, eller man ser en gradvis økning i omsetningen og ønsker å ansette flere. Ved frykt for nye nedstengninger eller plutselige endringer i markedet, må arbeidsgiver gjøre noen særlige vurderinger før nye personer ansettes.

 

Innhold og mål med samlingen

I den faglige delen av HR-forum vil det bli gitt råd om ulike momenter som bør vurderes før man går til ansettelse når markedet er usikkert.

Noen av spørsmålene som blir besvart er: Hva kan man gjøre i ansettelsesprosessen for å sikre at man får en riktig og god ansettelse? Kan man engasjere noen som oppdragstakere i stedet for å ansette? Bør man ansette personer midlertidig som prosjektansatte?

 

Program for samlingen:

  • Dørene åpner kl. 8. Det blir enkel frokostservering og mingling
  • Introduksjon av dagens tema
  • Faglig innlegg av advokat Kjetil M. Bergem, Deloitte Advokatfirma
  • Praktiske råd ved ansettelser, av Stig Ubostad, Lindesnes Havhotell / Under
  • Diskusjon og erfaringsdeling

 

Kjetil Mogård Bergem er advokat i Deloitte Advokatfirma på Sørlandet, og holder jevnlig seminarer for næringslivet på Sørlandet innenfor en rekke rettsområder.

 

NB: På grunn av Covid-19 er det begrensede plasser, maks 20 deltakere.

 

Velkommen!

 

 

 

Foredragsholder Kjetil Mogård Bergem
Foto: Erlend Haddeland, Media Sør

 

Når og hvor?

Torsdag 30. september 2021
Kl. 08:00 – 10:00

 

Lygna Næringshage
Postgården 3. etasje
Stasjonsgata 26, Lyngdal

 

Kr. 200,- per deltaker

 

Målbedrifter får 50% rabatt på alle våre kurs og arrangementer.

Ta kontakt med kurskoordinator Renathe Oma for billett.