Velkommen til høstens viktigste møteplass for gründere i alle faser. Kreative sjeler fra Coverks miljøet pitcher deg sine idèer. Det blir variert program og servering av mat og drikke. Dette bør du få med deg!

Under Gründeruka Agder mobiliseres hele Agder til en uke med fokus på kreativitet, forretningsutvikling, entreprenørskap og omstilling! Hovedmålet med uka er å legge til rette for flere vekstkraftige nyetableringer gjennom å skape en uke fylt med aktiviteter relatert til gründerskap og entreprenørskap i hele regionen.

 

 

Hva skjer på Coverks denne kvelden

Vi ønsker å løfte frem gründerne og styrke gründerkulturen i Lister. Vi skal fortsette og sette fokus på kreative talenter, og vise at det lar seg fint gjøre å ha verden som arbeidsmarked og bo i en mindre by/tettsted i Lister.

 

Regionen er mer attraktiv for unge folk å flytte hjem til enn noen gang før, og denne kvelden skal vise at det finnes utrolig spennende jobber og prosjekter lokalt. Coverks er et sentralt og naturlig sted for et Gründer MeetUp.

 

 

Når og hvor

Onsdag 28. oktober 2020

Kl. 18 – 21

 

Coverks Kvinesdal

Nesgata 15

 

 

Lokale gründere fortelle om sin reise, slik at andre kan lære for sin reise:

 

Servering av pizza og drikke, sponset av Kvinesdal Sparebank. Det blir boklansering med Per Verås, og dessuten åpning av Makerspace. Kanskje blir det en liten ping-pong turnering også !

 

Arrangementet vil streames direkte på Facebook siden til CoVerks. 

 

 

Smitteverntiltak:

  • Dersom du er forkjølet, har andre sykdomssymptomer eller har vært i utlandet de siste ti dagene, ber vi om at du holder deg hjemme.
  • Det skal overholdes minst 1 meters avstand.
  • Servering foregår på en forsvarlig måte.
  • Det blir tilrettelagt for å opprettholde god håndhygiene og oppmuntrer til dette under hele arrangementet.