Ved opprettelse av selskap er det flere juridiske spørsmål en gründer står overfor. Beslutningene man tar kan få stor betydning for utviklingen av virksomheten. På dette webinaret får du gode råd og tips

Under Gründeruka Agder mobiliseres hele Agder til en uke med fokus på kreativitet, forretningsutvikling, entreprenørskap og omstilling! Hovedmålet med uka er å legge til rette for flere vekstkraftige nyetableringer gjennom å skape en uke fylt med aktiviteter relatert til gründerskap og entreprenørskap i hele regionen.

 

 

Viktigheten av en god start

 

Ved opprettelse av selskap er det flere juridiske spørsmål en gründer står overfor. Beslutningene man tar kan få stor betydning for utviklingen av virksomheten.

 

I dette gratis webinaret får du råd og praktiske tips til hva man bør tenke på når man skal stifte et aksjeselskap, og forklaring hvordan man går frem i prosessen fra stiftelse til registrering.

 

Det vil blant annet bli snakket om følgende:

  • Valget mellom enkeltpersonforetak og aksjeselskap
  • Hvor mye aksjekapital bør man ha?
  • Valg av styre
  • Betydningen av selskapets vedtekter
  • Valg av revisor og regnskapsfører
  • Registrering av selskapet

Det vil deretter bli god anledning til å stille spørsmål!

 

Foredragsholder på webinaret er Kjetil Mogård Bergem (bilde til høyre). Han er advokat i Deloitte Advokatfirma på Sørlandet, og bistår gründere og etablerte virksomheter med selskapsrettslige forhold, inkludert nystiftelser, omorganiseringer og fusjoner/fisjoner. Han jobber også med kontraktsrett, arbeidsrett og personvern, og holder jevnlig seminarer for næringslivet på Sørlandet innenfor disse rettsområdene.

 

Link til Teams vil bli sendt til de påmeldte når det nærmer seg webinar. Det er gratis å delta!

 

Foto: Erlend Haddeland, Media Sør

 

 

Når og hvor?

 

Tirsdag 27. oktober 2020

Kl. 13.00 – 13.45


Webinar på Teams