Hvordan håndtere ledelse under stress? Og hvordan finne balansen mellom å være kompis og sjef? Dette kurset vil gi deg verdifull kunnskap som du kan ta med deg inn i lederrollen.

Målet med kurset

Er du tidligere fagarbeider som har fått lederansvar? Da kan det oppleves utfordrende og til tider vanskelig å «plutselig» skulle lede dem du nettopp har jobbet sammen med som arbeidskamerat. Hvordan finner man balansen mellom å være tilstede der for eksempel mekanikere jobber, samtidig som man har mange administrative oppgaver og møter? Hvordan skal man prioritere? Hvordan motivere ulike personligheter til eierskap og få det beste ut av dine medarbeidere? Hvordan håndtere eget og andres stress, og hva er symptomene på stress?

 

Vi tilbyr nå en ny runde med vårt populære todagers kurs i praktisk ledelse. Forrige kurs ble veldig godt mottatt, og vi laget en reportasje fra kurset som du kan lese mer om her.

 

I løpet av dette spennende todagers kurset vil du lære mer om hvordan lede mennesker i praktisk arbeid. Målet med kurset er å gjøre deg bevisst din egen lederrolle og ditt eget lederskap, slik at du blir tryggere i rollen som leder.

 

Kurset vil legge vekt på de utfordringene som finnes i det å være mellomleder, som handler både om å møte krav og utfordringer fra sine egne ledere og fra forventninger fra medarbeidere.

 

På kurset lærer du mer om blant annet

•        Hvordan bli en bedre leder

•         Ledelse under stress

•         Hvordan lede og motivere ulike mennesketyper

•         Kommunikasjon i vanskelige samtaler

•        Hvordan gi gode tilbakemeldinger, stille krav og håndtere konflikter

•         Leder og kompis – hvordan håndtere det på en god måte

 

Kurset vil være en kombinasjon av undervisning, veiledning og refleksjon. Deltakerne må gjerne ta med egne problemstillinger og caser til diskusjon i fellesskap på kurset. Det er alltid mye erfaringsutveksling å hente, og kursholderne vil legge opp til aktiv deltakelse og dialog.

 

I vedlegget nedenfor finner du fullstendig invitasjon og program for kurset:

Invitasjon – Kurs i praktisk ledelse september 2020

 

Om kursholderne

Kursholdere er seniorkonsulent og coach Nora Thormodsæther (bilde til venstre) og psykolog Ann-Iren Drivdal (bilde til høyre) fra Bedrift & personalpsykologi AS.

 

Bedrift & Personalpsykologi AS hjelper bedrifter og organisasjoner med å «smøre» det menneskelige maskineriet, enten det gjelder enkeltpersoner, grupper eller hele organisasjonen som trenger vedlikehold, endring eller oppgradering.

 

Begge har lang erfaring som kurs- og foredragsholdere.

 

 

Når og hvor?

10. og 11. september 2020

Kl. 09:00 – 15:30

Sted: Lygna næringshage, Postgården 3. etasje
Stasjonsgata 26, 4580 Lyngdal

 

Pris: kr. 6590,- per deltaker.
Kurspris inkluderer kursmateriell, lunsj, mineralvann, kaffe/te og frukt begge dager

 

 

Målbedrifter hos Lister Nyskaping får 50% rabatt på kurspris. Ta kontakt med Renathe Oma: Renathe@listenyskaping.no for mer info og påmelding.

 

Hvem passer kurset for

Alle som har lederansvar vil ha nytte av dette kurset. Det passer spesielt godt for alle bedrifter som har mellomledere og som leder andre i praktisk arbeid. Det passer også for de som har ambisjoner om å bli mellomleder, og som ønsker å være bedre forberedt på rollen.

 

Priser og betingelser

Kursprisen inkluderer kursmateriell, lunsj, frukt, mineralvann og te/kaffe begge kursdagene.

 

Kurset forutsetter min. 15 deltakere. Maks deltakere er 20, men hvis det ikke er lenger er Covid-19 restriksjoner, vil vi åpne opp for noen deltakere til. 

 

Se ellers vedlagte kursinvitasjon for fullstendige betingelser.