Hvordan finne balansen mellom å være kompis og sjef? Dette kurset gir deg verdifull kunnskap som du kan ta med deg inn i lederrollen.

 

Hvordan skal man egentlig prioritere som leder? Hvordan motivere ulike personligheter til eierskap og få det beste ut av dine medarbeidere? Hvordan håndtere eget og andres stress, og hva er symptomene på stress?

Dette kurset vil legge vekt på de utfordringene som finnes i det å være mellomleder, som handler både om å møte krav og utfordringer fra sine egne ledere og forventninger fra medarbeidere.

 

Målet med kurset

Målet med kurset er å gjøre deg bevisst din egen lederrolle og ditt eget lederskap, slik at du blir tryggere i rollen som leder.

– Vi fikk mange aha-opplevelser, og hadde stort utbytte av kurset. Nå må vi bare sette den inspirasjonen vi fikk ut i hverdagen. Kurset hjalp mine kolleger og meg til å forstå hvordan vi kan bli bedre ledere, sa kursdeltaker Tobias Mäthlau fra Hamran snekkerverksted AS. 

Mäthlau var en av deltakerne da vi sist arrangerte dette kurset i praktisk ledelse i fjor, som ble veldig godt mottatt

 

Du vil lære mer om

•        Hvordan bli en bedre leder

•         Ledelse under stress

•         Hvordan lede og motivere ulike mennesketyper

•         Kommunikasjon i vanskelige samtaler

•        Hvordan gi gode tilbakemeldinger, stille krav og håndtere konflikter

•         Leder og kompis – hvordan håndtere det på en god måte

 

Kurset vil være en kombinasjon av undervisning, veiledning og refleksjon. Deltakerne må gjerne ta med egne problemstillinger og caser til diskusjon i fellesskap på kurset. Det er alltid mye erfaringsutveksling å hente, og kursholderne vil legge opp til aktiv deltakelse og dialog.

 

I vedlegget nedenfor finner du fullstendig invitasjon og program for kurset:

Invitasjon – Kurs i praktisk ledelse oktober 2020

 

Om kursholderne

Kursholdere er seniorkonsulent og coach Nora Thormodsæther (bilde til venstre) og psykolog Ann-Iren Drivdal (bilde til høyre) fra Bedrift & personalpsykologi AS.

 

Bedrift & Personalpsykologi AS hjelper bedrifter og organisasjoner med å «smøre» det menneskelige maskineriet, enten det gjelder enkeltpersoner, grupper eller hele organisasjonen som trenger vedlikehold, endring eller oppgradering.

 

Begge har lang erfaring som kurs- og foredragsholdere.

 

 

Når og hvor?

13. og 14. oktober 2020

Kl. 09:00 – 15:30

Sted: Lygna næringshage, Postgården 3. etasje
Stasjonsgata 26, 4580 Lyngdal

 

Pris: kr. 6590,- per deltaker.
Kurspris inkluderer kursmateriell, lunsj, mineralvann, kaffe/te og frukt begge dager

 

 

Målbedrifter hos Lister Nyskaping får 50% rabatt på kurspris. Ta kontakt med Renathe Oma: Renathe@listernyskaping.no for mer info og påmelding.

 

Hvem passer kurset for

Alle som har lederansvar vil ha nytte av dette kurset. Det passer spesielt godt for alle bedrifter som har mellomledere og som leder andre i praktisk arbeid. Det passer også for de som har ambisjoner om å bli mellomleder, og som ønsker å være bedre forberedt på rollen.

 

Priser og betingelser

Kursprisen inkluderer kursmateriell, lunsj, frukt, mineralvann og te/kaffe begge kursdagene.

 

Kurset forutsetter min. 15 deltakere. Maks deltakere er 20, men hvis det ikke er lenger er Covid-19 restriksjoner, vil vi åpne opp for noen deltakere til.

 

Se ellers vedlagte kursinvitasjon for fullstendige betingelser.

 

 

Smitteverntiltak:

  • Dersom du er forkjølet, har andre sykdomssymptomer eller har vært i utlandet de siste ti dagene, ber vi om at du holder deg hjemme.
  • Det skal overholdes minst 1 meters avstand.
  • Servering foregår på en forsvarlig måte.
  • Det blir tilrettelagt for å opprettholde god håndhygiene og oppmuntrer til dette under hele arrangementet.

Her finner du våre fullstendige Covid-19 retningslinjer som vi ber deg lese