Lister Nyskaping er i vekst og ser etter en forretningsutvikler med interesse for innovasjon og entreprenørskap.

 

Er du utflytter som har lyst til å komme hjem for å bidra til næringsutvikling i en av regionens mest spennende stillinger? Eller bor du her allerede og sitter med kompetansen vi søker? Lister Nyskaping er en lagspiller for næringslivet i Listerregionen. Sammen jobber vi for vekst og utvikling i bedriftene. Vi er selv i vekst, og ser derfor etter en ny kollega.
Som forretningsutvikler i Lister Nyskaping vil du jobbe med spennende innovasjons- og utviklingsarbeid for næringslivet i hele regionen. Det betyr at du skal arbeide tett sammen med bedriftene våre, identifisere nye muligheter og samtidig være en god partner når planer og strategier skal gjennomføres. Stillingen er et prosjekt med varighet på to år, med mulighet for fast ansettelse. 

 

For å lese mer om arbeidsoppgaver og ønskede kvalifikasjoner gå til stillingsutlysningen her.