Nils Oskar Linjord opplevde en enorm støtte etter at Nostalgilåven brant ned. Det har gitt ham mot til å satse på nytt.

Tekst og video: Erlend Haddeland, Media Sør. 

 

Før brannen natt til 1. desember i fjor hadde tusenvis blitt tatt med på en reise tilbake til 1950- og 60-tallets univers. Besøkende til Nostalgilåven i Eiken i Hægebostad kommune fikk oppleve en helt egen stemning fra det sekundet man gikk inn låvedøra. I den amerikanske dineren, med ikoner som James Dean, Elvis og Marilyn Monroe på veggene og lyden av jukebox i bakgrunnen, kunne du bli invitert inn på konsert med musikken som gjenkaller ungdommen.

Snaue ti dager før Nostalgilåven brant ned, ble bedriften målbedrift i Lister Nyskaping. Ved konsulent Karl Erik Lohr har Lister Nyskaping tatt initiativ til en folkefinansering på Spleis for gjenoppreisningen av Nostalgilåven.

– Jeg er utrolig takknemlig for det Lister Nyskaping har gjort så langt, sier Linjord selv, som nå har et nytt bygg på tegnebrettet.

For han er krystallklar på én ting: Nostalgilåven skal gjenoppstå.

 

Se historien til Nils Oskar Linjord og Nostalgilåven: