Etablerersenteret Vest-Agder tilbyr nå sitt populære etablererkurs for deg som går med tanker om å starte egen bedrift, eller som nettopp har startet.

 

 

En god start for din bedrift

Bli med på vårt innføringskurs hvor vi gir deg en gjennomgang av de aktuelle problemstillinger i forbindelse med det å etablere en bedrift.

Rådgiver Jens Anders Risvand fra Etablerersenteret Vest-Agder, gir deg en best mulig start på din ferd med å starte og drive din egen bedrift. På dette kurset får du kunnskap om hvordan du kan teste ut din forretningsidé og dine forutsetninger for å lykkes.

 

Hva du vil lære mer om

Jens Anders skal blant annet snakke om selskapsrettslige problemstillinger i forbindelse med valg av ulike selskapsformer, og konsekvensene av disse. Hva er viktig når du utarbeider din forretningsidé og hva vil det si å drive idéavklaring?

Hva bør en forretningsplan inneholde? Hvilke offentlige støtteordninger til nyetableringer finnes det, og ellers litt om relevante generelle rammebetingelser?

 

 

Hva er målet med kurset

Målet med kurset er at du skal få en god oversikt over de viktigste elementene rundt det å drive egen bedrift. Da er sjansene bedre for å lykkes. Kurset skal også gjøre deg bedre i stand til å avgjøre hvilke oppgaver du kan gjøre selv – det vil si; kan du mestre å føre regnskapet selv, eller er det en tjeneste du bør legge opp til å kjøpe?

 

 

Hvem passer kurset for

Kurset passer for deg som har en forretningside som du ikke har satt ut i livet enda, samt for deg som nettopp har etablert bedrift hvor bedriften din er yngre enn 3 år.

 

Velkommen!

 

Det tas hele tiden forbehold om nok antall påmeldte.

 

 

 

Har du en god forretningside eller ønsker å utvikle din bedrift videre? Les mer her om hvordan vi jobber med lokale bedrifter og ta kontakt med oss i Lister Nyskaping for en prat. Vi har nettverket som kan hjelpe deg videre.

Kursholder Jens Anders Risvand

 

Når og hvor?

Onsdag 15. januar 2020

Kl. 18.00 – 21.00

 

Kommunestyresalen

Husan, Farsund

 

 

 

Kurset er gratis!