Veien mot vekst i internasjonale markeder starter med gode forberedelser. Innovasjon Norge ønsker å hjelpe bedrifter litt på vei i denne prosessen ved å invitere utvalgte bedrifter til en internasjonaliseringsworkshop.

Hvorfor delta

 

Veien til internasjonal vekst handler om å forstå behovene og forutsetningene til dine nye kunder, hva slags konkurrenter du må forholde deg til, og hva slags reguleringer og trender som gjelder i markedet. Det handler om å forstå handelsregler og hvordan du håndterer risiko. Men mest av alt handler det om å finne ut om det vil lønne seg å satse, og hva som skal til for å lykkes.

Målet med workshopen er at din bedrift kan begynne å kartlegge markedet og få en aksjonsplan for veien videre i prosjektet.  Strukturen i workshopen er vekselsvis korte innlegg fra Innovasjon Norge og tid til oppgaver for din bedrift. I løpet av workshopen, og mellom øktene, vil vi koble inn eksperter fra Eksportsenteret og våre 34 kontorer i 29 land for å bistå deg.

 

Hvem er workshopen for

 

Dette er for etablerte bedrifter som planlegger introduksjon i nye internasjonale markeder i tillegg til nye bedrifter som kan kategoriseres som «born global». Bedrifter med eksisterende salg/omsetning, samt nyetablerte bedrifter som er klar til å skalere internasjonalt, vil bli prioritert.

 

Hva får du

  1. Hjelp til å kartlegge faktorer som kan påvirke din forretningsmodell i nytt marked
  2. Forståelse av dine kritiske suksessfaktorer for å lykkes internasjonalt

 

Internasjonaliseringsworkshop består av to deler:

Dag 1 – 5. februar 2020 kl. 09.00 – 15.00

Dag 2 – 11. mars 2020 kl. 09.00 – 15.00

Sted: Mer info kommer snart

 

Velkommen!

 

For mer info kan Ivar-Jo Theien hos Innovasjon Norge kontaktes:
Mobil: 924 09 315 eller epost: Ivar-Jo.baunbaek.theien@innovasjonnorge.no

 

 

Samling 1 – onsdag 5. februar 2020
Samling 2 – onsdag 11. mars 2020

 

Tidspunkt: Kl. 09.00 – 15.00 begge dager

 

Sted: Mer info kommer snart!

 

 

Workshopen er gratis!