Kurset for deg som er leder for medarbeidere som driver med praktisk arbeid.

Målet med kurset

Er du tidligere fagarbeider som har blitt formann? Da kan det oppleves utfordrende og til tider vanskelig å «plutselig» skulle lede dem du nettopp har jobbet sammen med som arbeidskamerat. Hvordan finner man balansen mellom å være tilstede der for eksempel mekanikere jobber, samtidig som man har mange administrative oppgaver og møter som også skal gjøres? Hvordan skal man prioritere? Hvordan motivere ulike personligheter til eierskap og få det beste ut av dine medarbeidere? Hvordan håndtere eget og andres stress, og hva er symptomene på stress?

 

I løpet av dette spennende to dagers kurset vil du lære mer om hvordan lede mennesker i praktisk arbeid. Kurset vil gi deg verdifull kunnskap som du kan ta med deg inn i lederrollen. Målet med kurset er å gjøre deg bevisst din egen lederrolle og ditt eget lederskap, slik at du blir tryggere i rollen som leder. Kurset vil legge vekt på de utfordringene som finnes i det å være mellomleder, som handler både om å møte krav og utfordringer fra sine egne ledere og fra forventninger fra medarbeidere.

 

På kurset lærer du mer om blant annet

•        Hvordan bli en bedre leder

•         Ledelse under stress

•         Hvordan lede og motivere ulike mennesketyper

•         Kommunikasjon i vanskelige samtaler

•         Hvordan gi gode tilbakemeldinger, stille krav og håndtere konflikter

•         Leder og kompis – hvordan håndtere det på en god måte

 

Kurset vil være en kombinasjon av undervisning, veiledning og refleksjon. Deltakerne må gjerne ta med egne problemstillinger og caser til diskusjon i fellesskap på kurset. Det er alltid mye erfaringsutveksling å hente, og kursholderne vil legge opp til aktiv deltakelse og dialog.

 

I vedlegget nedenfor finner du fullstendig invitasjon og program for kurset:

Invitasjon – Kurs i praktisk ledelse november 2019

 

Om kursholderne

Kursholdere er seniorkonsulent og coach Nora Thormodsæther (bilde til venstre) og psykolog Ann-Iren Drivdal (bilde til høyre) fra Bedrift & personalpsykologi AS.

 

Bedrift & Personalpsykologi AS hjelper bedrifter og organisasjoner med å «smøre» det menneskelige maskineriet, enten det gjelder enkeltpersoner, grupper eller hele organisasjonen som trenger vedlikehold, endring eller oppgradering.

 

Begge har lang erfaring som kurs- og foredragsholdere.

 

Når og hvor?

14 – 15 november 2019

Kl. 09:00 – 15:30

Sted: Strandgården kompetansesenter (S32)
Strandgaten 32, Flekkefjord

Pris: kr. 5990,- per deltaker.
Kurspris inkluderer lunsj, kaffe/te og frukt begge dager

 

 

 

Målbedrifter hos Lister Nyskaping får 50% rabatt. Ta da kontakt med Renathe Oma: Renathe@listenyskaping.no for påmelding.

Hvem passer kurset for

 

Kurset passer for alle bedrifter som har mellomledere/formann og leder andre i praktisk arbeid. Det passer også for de som har ambisjoner om å bli mellomleder/formann, og som ønsker å være bedre forberedt på rollen.

 

Priser og betingelser

 

Kursprisen inkluderer kursmateriell, lunsj, frukt, mineralvann og te/kaffe begge kursdagene. Kurset forutsetter min. 15 deltakere. Maks deltakere er 25.

 

Det tas også forbehold om mindre endringer i kursinnhold.