På dette 4-timers kurset får du de beste tipsene slik at du blir tryggere i å produsere godt innhold på nett.

Målet med kurset

Vi vet at det å skrive og publisere godt innhold på nett ikke ligger naturlig i fingrene til alle. Men det kan gjøres noe med gjennom noen tips og litt trening. På dette kurset får du gode skrivetips, lærer triks for å ta lekre bilder med mobilen din og skape oppmerksomhet rundt dine gode historier slik at du når frem til målgruppen din med budskapet ditt, på en engasjerende og lettlest måte!

 

Media Sør AS hjelper bedrifter med digital markedsføring, og nå er Erlend Haddeland tilbake i manesjen som kursholder. Denne gangen for å lære deg om hvordan du kan engasjere målgruppen din på nett gjennom tekst, overskrift og bilde!

 

På kurset lærer du mer om

● å skrive lettleste tekster

● hvordan bruke tekst til å oppnå konkrete mål

● om effektiv lenking i teksten

● rutinene før du publiserer en tekst

● å lage overskrifter som blir lest og klikket på, uten å overselge

● hvordan skrive pressemeldinger

● å tenke som en avisredaksjon

● å ta mobilbilder som en proff

 

Om kursholder

Erlend Haddeland​ i Media Sør kommer fra jobben som ansvarlig redaktør i Lyngdals Avis. Avisen vant​ årets nyskaping​ under mediedagene i Bergen ved å tenke annerledes, og året etter ble de​lokalavisen med størst fremgang i Norge​. I dag jobber han med å lage digitalt innhold for nasjonale artister og bedrifter i alle størrelser, både gjennom video, artikler og annet innhold i sosiale medier. Han beskrives av sine kollegaer som en 70-åring i en 29 år gammel kropp (mest fordi han hørte på The Beatles på ungdomsskolen), men holder seg ung ved å skrive 573 tastetrykk i minuttet.

Erlend har tidligere holdt kurs for Lister Nyskaping om innhold på sosiale medier, og kurset trakk svært mange fornøyde deltakere.

 

Hvem passer kurset for

Kurset passer for alle virksomheter. Det er også en fin oppfølger hvis du deltok på våre kurs i sosiale medier tidligere i år, der Erlend var kursholder på ett av de.

Kurset er et samarbeid med Listersamarbeidet. Aktører som er en del av Listersamarbeidet har fortrinnsrett på en del av kursplassene.

 

Velkommen!

Det tas hele tiden forbehold om nok antall påmeldte.

 

Kursholder Erlend Haddeland

 

Når og hvor?

Onsdag 9. oktober 2019

Kl. 09:00 – 13:30

Sted: Lygna næringshage
Stasjonsgata 26, 4580 Lyngdal

Pris: kr. 850,- per deltaker.
Kurspris inkluderer lunsj, kaffe/te og frukt.

 

 

Målbedrifter hos Lister Nyskaping får 50% rabatt. Ta da kontakt med Renathe Oma: Renathe@listenyskaping.no for påmelding.