Go Global er Innovasjon Norge sitt lavterskeltilbud for bedrifter som vurderer å gå ut internasjonalt, eller som synes det å komme seg ut i et internasjonalt marked var mer utfordrende enn ventet.

Mulighetene ute i verden er store, men det er også noen fallgruver. Go Global Lister er arrangementet for lokale bedrifter som ønsker seg ut i verden. Seniorrådgiver Ivar-Jo Theien fra Innovasjon Norge kan hjelpe deg et lite stykke på vei!

 

Ivar-Jo Theien jobber som Internasjonaliseringsrådgiver i Innovasjon Norge Agder. Hans rolle er å bistå bedrifter i deres internasjonale virksomhet, samt være en koordinator og kobler for lokale bedrifter mot Innovasjon Norges globale aktiviteter.

 

I løpet av dette 2-timers kurset tar han for seg tiltak for å redusere risiko for bedrifter som vil ut i det internasjonale markedet. Her får du gode tips som øker sannsynligheten for å lykkes. Han går gjennom markedsforhold, forretningskultur og hvordan Innovasjon Norge kan hjelpe din bedrift med internasjonal satsning.

 

Du tilbys også 10 minutters «lynmøter» med Ivar-Jo etter møtet. Bedrifter med konkrete internasjonaliseringsplaner prioriteres til lynmøter. Kryss av for dette i påmeldingen dersom du ønsker et møte.

 

Det er begrenset med plasser så vi anbefaler deg å være tidlig ute –  meld deg på nå og finn ut om din bedrift kan satse internasjonalt.

 

Program:

  • Grip mulighetene – kan vi skape globale vinnere?
  • Lean markedsutvikling – en raskere vei til internasjonal vekst
  • Hvordan kan Innovasjon Norge hjelpe deg med internasjonal vekst?
  • Meld deg på for 10 minutters lynmøte med Innovasjon Norge for individuell veiledning

 

Velkommen!

 

 

Bli med videre på internasjonaliserings-workshop

Som en oppfølging til GO Global arrangementet, tilbys du også å delta på en kjempespennende workshop der tema er internasjonal markedsutvikling.

Målet med workshopen er at din bedrift kan begynne å kartlegge markedet og få en aksjonsplan for veien videre i prosjektet.  Strukturen i workshopen er vekselsvis korte innlegg fra Innovasjon Norge og tid til oppgaver for din bedrift. I løpet av workshopen, og mellom øktene, vil vi koble inn eksperter fra Eksportsenteret og våre 34 kontorer i 29 land for å bistå deg.

Samling 1: onsdag 5. februar 2020 kl. 09.00 – 15.00

Samling 2: onsdag 11. mars 2020 kl. 09.00 – 15.00

 

Gå her for mer informasjon og påmelding

Tirsdag 3. desember 2019
Kl. 09.00 – 11. 00

 

Lygna næringshage,
Postgården 3. etasje
Stasjonsgata 26, Lyngdal

 

Individuelle «lyn-møter» med IN etterpå.

Benytt link nedenfor for påmelding.

 

Kurset er gratis!