Foredragsholder Trond Hamran. Foto: AT Skog

Hvordan kan endringsledelse gjennom bevissthet og engasjement bidra til raskere gevinstuttak, høyere verdiskaping og lavere risiko?

Bli med på høstens første frokostseminar

Vi får besøk av Trond Hamran, daglig leder i Hamran Snekkerverksted AS som vil snakke om endringsledelse og omstilling i praksis. Sammen med Hamran kommer Tor Geir Kvinen, universitetslektor ved Universitetet i Agder og førsteamanuensis på Handelshøyskolen ved Universitetet i Agder.

 

Engasjerende foredragsholdere

Trond Hamran er daglig leder i Hamran Snekkerverksted AS, en bedrift som ble utfordret av finanskrisen, teknologiutvikling og økt konkurranse. Den tradisjonsrike bedriften ble etablert i 1930, og i dag produserer de rundt 400 kjøkken i året. Fra 2005 til 2008 økte bedriftens omsetning fra 22,8 til 34,2 millioner kroner. Også i nedgangstider har kjøkkensalget gått opp. Hamran skal fortelle om denne reisen og hva bedriften har gjort konkret.

 

Tor Geir Kvinen er førsteamanuensis på Handelshøyskolen ved Universitetet i Agder. Kvinen har fått Handelshøyskolen BI`s nasjonale foreleserpris. I begrunnelsen for foreleserprisen skrives: «Tor Geir har en frisk og involverende foreleserform. Han klarer på en ypperlig måte å kombinere teori og praksis». Kvinen har over 25 års erfaring som kursleder og konsulent innen organisasjon- og lederutvikling for privat og offentlig sektor. Kvinen skal kombinere teori og praksis i sitt bidrag til temaet.

 

Program

Kl. 08.30-09.00: Frokost og mingling

Kl. 09.00-09.30: Tor Geir Kvinen fra Handelshøyskolen Executive, Universitetet i Agder, vil fokusere på ledelse av endringsprosesser ved ytre drivkrefter og indre faktorer i endring.

Kl. 09.30-10.00: Trond Hamran, daglig leder i Hamran Snekkerverksted, forteller om endringsledelse og omstilling i praksis. Han deler av sine erfaringer med omstilling.

Kl. 10.00-10.30: Spørsmål og diskusjon

 

Arrangementet er gratis og åpent for alle. Start arbeidsdagen med en god frokost sammen med andre og bygg relasjoner.

 

Velkommen!

 

Foredragsholder Tor Geir Kvinen.
Førsteamanuensis på Handelshøyskolen ved Universitetet i Agder.

 

 

Når og hvor?

Onsdag 18. september 2019

Kl. 08.30 – 10.30

 

Lygna næringshage, multimedierommet
Stasjonsgata 26, Postgården 3. etasje
4580 Lyngdal