Det koster mer enn man tror å starte egen virksomhet. Inntekter og utgifter kommer ikke alltid på samme tid. Har du verktøyene på plass for å best kunne planlegge inntekter og utgifter?

 

Legg et godt grunnlag for en sunn drift

I løpet av dette 3-timers kveldskurset med regnskap og regnskapsforståelse som tema, vil rådgiver Jens Anders Risvand fra Etablerersenteret Vest-Agder gi deg nøkkelverktøy som du trenger for bedre å ha oversikten over økonomien i bedriften din.

Dersom du har økonomisk kontroll så tidlig som mulig i din bedriftsetablering, har du et godt grunnlag for en sunn drift.

 

Hva du vil lære mer om på kurset

  • hvordan regnskap og en bedrifts regnskapssystem bygges opp
  • bilagsregistrering og krav til bilag
  • utfylling av næringsoppgaver m.m.

 

Hvem passer kurset for

Kurset passer for gründere i ulike faser der bedriften er yngre enn 5 år, og ansatte i gründerbedrifter som ønsker å tilegne seg mer kunnskap om regnskap og regnskapsforståelse. Kurset er også midt i blinken for deg som tidligere har tatt Etablererkurs for gründere og ønsker å mer kunnskap om regnskap.

 

 

Kurset er gratis. Velkommen!

 

Det tas hele tiden forbehold om nok antall påmeldte.

Kursholder Jens Anders Risvand

 

 

Når og hvor?

Torsdag 13. juni 2019

Kl. 18.00 – 21.00

 

Sted: Tonstadli ferie, kurs og misjonssenter

Litleli 45

4440 Tonstad

 

 

 

Har du en god forretningside eller ønsker å utvikle din bedrift videre? Les mer her om hvordan vi jobber med lokale bedrifter og ta kontakt med oss i Lister Nyskaping for en prat. Vi har nettverket som kan hjelpe deg videre.