Lister Nyskaping og NHO Agder samler et bredt spekter av aktører fra virkemiddelapparatet til den store pengedagen, og ønsker velkommen små og mellomstore bedrifter som ønsker å vite mer om ulike støtteordninger.

Vil du vite mer om hvordan du som bedriftsleder kan benytte offentlige støtteordninger og sikre finansiering av utviklingsprosjekter?

Da bør du besøke Den store pengedagen! Gjennom speed-dates med aktørene kan du få svært effektive svar på hvordan din bedrift kan få økonomisk hjelp til å komme videre.

Den store pengedagen er en møteplass for både små og store bedrifter. Møteplassen er en utmerket mulighet for å utvide nettverket og knytte kontakt med ledere og forretningsutviklere i andre bedrifter.

 

Program

08:30 Registrering og morgenkaffe

09:00 Del 1: Faglig påfyll

 • Velkommen, NHO og Lister Nyskaping
 • Hvem kan hjelpe hvem? Kræsjkurs i virkemiddelapparatet
  Siren M. Neset, Forskningsrådet
 • Hva kan Future Materials bety for Lister-regionen?
  Aslaug Hagestad Nag, Future Materials – Norwegian catapult centre
 • Råd og tips for effektiv bruk av virkemiddelapparatet
  Arve Grønsund Hansen, Impetus Afea
 • Hvordan kan virkemiddelapparatet spille en rolle i utvikling av ny virksomhet i en etablert bedrift?
  Grethe Larssen, Andersen Mek. Verksted (AMV)
 • Desingdrevet innovasjon
  Celina Røstgård Flatner og Tarald Trønnes, DOGA

10:10 Pause og enkel lunsj

Fra 10:30 Del 2: Speed-dating – få umiddelbart svar på din idé

 

Speed-date

En speed-date varer i 15 minutter. Book en avtale og benytt muligheten til å diskutere ideene dine med nye aktører. Gjennom samtalene vil du lære mer om hvilke virkemidler og finansieringsmuligheter som tilbys for bedriftsutvikling, forskning og innovasjonsprosjekt.

Blant årets aktører finner du DOGA, Eksportkreditt, Flekkefjord Sparebank, Forskningsrådet m/SkatteFUNN, Forskningsmobilisering Agder, Future Materials, Innovasjon Norge, Kvinesdal sparebank, Mechatronics Innovation Lab, NHO, Onsagers, Regionalt forskningsfond Agder, Skagerak Maturo, Sparebanken Sør, Sparebank 1 SR Bank og Sørlandets Europakontor.

Påmeldings-knappen til høyre leder til skjema der du kan booke speed-date med den eller de aktørene du synes er mest aktuell. Det er også mulig å kun delta på del 1 av programmet

Les mer om Den store pengedagen på egen nettside

Dra nytte av andres erfaringer

Flere Lister-bedrifter enn før benytter seg av de ulike støtteordningene. AMV i Flekkefjord er en av de du kan høre fortelle mer om dette denne dagen.

Her kan du lese en artikkel som forteller om hvordan de gikk frem for å få støtte til et tidligere prosjekt.

AI?

Nysgjerrig på tematikken kunstig intelligens?  Da bør du og bedriften din bli med på nettverkssamlingen som vi arrangerer rett etter den store pengedagen. Les mer om samlingen og meld deg på her.

Når og hvor

Fredag 26. april 2019

Kl. 08.30 – 12.00

 

Flekkefjord Kultursenter SPIRA

Elvegaten 1, 4400 Flekkefjord