Fredag 15. mars 2019 kl 9 inviterer vi lokale mat og råvareprodusenter til workshop om lokal produksjon og omsetning
Forprosjektet Grønne muligheter har som hensikt å samle kunnskap, bygge nettverk og skape konkrete samarbeid og initiativ.
I denne workshopen har vi satt lokal produksjon og omsetning av mat som tema. Vi skal samle lokale ressurspersoner og diskutere nye ideer og nye muligheter for samarbeid.
Det vil bli holdt noen korte innlegg for å få tankesmia igang og vi jobber videre med konkrete ideer.
Program
Sted: Stasjonsgata 26 i Lyngdal, 3 etg, multimediarommet
Tidsrom: kl 9-12
Introduksjon og bakgrunn for arbeidet. Målsetning for workshopen
Innlegg fra ulike hold:
- Geir Iddeland: erfaringer fra lokal produksjon og omsetning av honning, egg, poteter m.m.
- Aud Irene Vatland: erfaringer fra julemarked i Farsund
- Gaute Ubostad: råvarebehov hos Under
- Thor Håkon Føreland: felles løsninger for produksjon og omsetning.
Diskusjon, konkretisering av muligheter.
Matservering
Deltakerliste
Geir Iddeland – Selvstendig næringsdrivende
Thor Håkon Føreland – Selvstendig næringsdrivende
Aud Irene Vatland – Farsund kommune
Gaute Ubostad – Rosfjord strandhotell/Under
Unni Svagård – Fylkesmannen i Agder
Aleksander Brohnst og Liv Birkeland – Lister Nyskaping
Håvard Næss Thomassen – Innovasjon Norge
Kjellaug Øvreås – Fylkesmannen i Agder
Anja Laupstad Vatland – Selvstendig næringsdrivende
Bjørn Tommy Nøstvold – Lygna Sjømat
Ellen Rebekka Stokkeland – Heddan Gard Gjestegard
Karl Petter Vintland – Vintlands Bringebær
Marit Irene Haddeland – Torvløbakkan Gard
Wenche Ellingsen – Penne økologiske hage
Ragnhild Senum – Kviljo Økologiske Gård Senum
Er dette av interesse for deg?
Kontakt Aleksander Brohnst dersom du ønsker å delta på workshopen eller ønsker mer informasjon om prosjektet


