Er 2019 året din bedrift skal få et konkurransefortrinn gjennom en vellykket strategi i bruken av sosiale media? Bli med på vår todelte kursrekke og lær mer om hva du bør tenke på for å lykkes.

 

 

Fokus på innhold

I del 2 i kursrekken med sosiale media som tema, skal Media Sør ved Erlend Haddeland være kursholder. Media Sør hjelper bedrifter med digital markedsføring og vil på dette kurset fortelle mer om hvilket innhold du og din bedrift bør fylle de sosiale mediekanalene med.

Når bør du for bruke de ulike kanalene, og hvordan driver man historiefortelling i sosiale media?

 

Erlend deler sine beste skrivetips med deg på hvordan du når frem til eksisterende og nye kunder ved å ha et litt annerledes fokus enn dine konkurrenter.

 

Om kursholder

Erlend Haddeland skulle egentlig bli lærer. Så banket det noen dresskledde ledere i et aviskonsern på døren til Media Sør og ville kjøpe opp avisen han drev på dugnad sammen med andre ildsjeler i slitte t-skjorter. I begynnelsen følte han at redaktøransvaret i Lyngdals Avis var som å løpe maraton i altfor store sko, men året etter mottok avisen prisen som «årets nyskaping» da hele mediebransjen var samlet i Bergen, i konkurranse med blant andre Dagbladet.

 

Han har forlatt journalistikken til fordel for reklamebransjen, og er tilbake igjen i Media Sør der han jobber som art director. Her hjelper han bedrifter med å være synlige på nett.

 

 

Hvem passer kurset for

Kurset passer for alle bedrifter og ansatte som ønsker mer kunnskap om bruk av sosiale media.

 

Velkommen!

Det tas hele tiden forbehold om nok antall påmeldte.

 

Har du en god forretningside eller ønsker å utvikle din bedrift videre? Les mer her om hvordan vi jobber med lokale bedrifter og ta kontakt med oss i Lister Nyskaping for en prat. Vi har nettverket som kan hjelpe deg videre.

Kursholder Erlend Haddeland

 

Når og hvor?

Onsdag 27. februar 2019

Kl. 12.00 – 15.00

Sted: Lygna næringshage
Stasjonsgata 26, 4580 Lyngdal

Pris: kr. 850,- per deltaker.

 

Målbedrifter hos Lister Nyskaping får 50% rabatt.
Ta da kontakt med Renathe Oma: Renathe@listenyskaping.no for påmelding.