Er du lei av å sitte hjemme alene og jobbe? Har du en kreativ jobb eller gjerne vil utvide ditt nettverk? Under Gründeruka Agder 2018 kan du låne kontorplass gratis en dag i Listers kreative miljøer.

Trenden som fortsetter

De siste årene har det vært en oppblomstring av ulike samlokaliserings-initiativer og kontorfellesskap rundt om i landet. Trenden ser ut til å fortsette, også her i Lister. Vår region er litt unik på den måten at det er veldig mange kreative personer som driver egne bedrifter.
Hver for seg utrolig gode, men når de setter hodene sine sammen har de fort oppdaget hvilke fordeler det kan ha, og ut av det har det kommet ulike oppdrag og prosjekter som har gjort at de står enda sterkere enn før.

CoWorx i Farsund

 

I Farsund sentrum, helt ved bryggekanten, har Coworx Farsund etablert seg, i det som tidligere var lokalene til Farsund Fortøyningselskap. Her finner du hyggelige lokaler med bord og benker i tre og vegger i glass. Kaffemaskinen står klar til å brygge en god kopp kaffe til deg, og møterommet er til disposisjon. Utsikten er det heller ikke noe å si på.

 

Coverks i Kvinesdal

 

I Kvinesdal sentrum, finner du Coverks Kvinesdal. Med Coverks egne ord er de «en samlingsplass, en innvovasjonsplattform, en arena for gründere, en utstillingsplass, en tenketank, en workshop, en prosjektplass, et arbeidsfellesskap, en moderne næringshage, en arena for kultur, kunst og musikk, en inspirerende café, en inkubator, et skaperverksted og mye mer. En ny arena for en ny generasjon kompetanse».