I forbindelse med Gründeruka Agder 2018, inviterer vi til et 2-timers seminar om ansettelse og oppfølgning av ansatte i gründerbedrifter.

 

Det å skulle gå fra å være alene i bedriften din til ansette medarbeidere, er en milepæl. Det kan oppleves både spennende og skummelt på en gang. Vil man lykkes med den eller de man ansetter?

 

Det er selvfølgelig flere faktorer som spiller inn når man skal finne de rette folkene til å jobbe i teamet ditt. Det er ikke bare utdannelse og erfaring som er viktig, men også personlighet og mellommenneskelig dynamikk.

 

Minst like viktig er det å sørge for at man følger de regler og krav som gjelder for en arbeidsgiver. Dersom man har en god forståelse for hva personalansvar innebærer, kan man lettere fokusere på det som er bedriftens kjernekompetanse og leveranse.

 

Dette vil du lære mer om

  • Arbeidsavtalen – Hva må den inneholde?
  • Kan jeg ansatte noen midlertidig?
  • Er prøvetid nødvendig?
  • Hva om jeg er misfornøyd med den ansatte? Kan jeg si opp ham eller henne?
  • Bør ansatte få aksjer i gründerbedriften?

 

Hvem passer kurset for

Kurset passer for gründere og styremedlemmer og daglige ledere i gründerbedrifter.

 

Advokat med spesialfelt innen arbeidsrett

Foredragsholder er advokat Hans Erdvik fra Advokatfirma Tofte AS i Kristiansand. Erdvik er spesialist i arbeidsrett og har i flere år jobbet med ulike arbeidsrettslige problemstillinger, også mot gründerbedrifter. Han er tilknyttet Toftes arbeidsrettsavdeling og sitter i faggruppen for arbeidsrett i Eurojuris Norge.»

 

Velkommen!

 

 

Når og hvor?

Tirsdag 13. november 2018

Kl. 12.00 – 14.00

 

Lygna næringshage, Postgården 3. etasje

Stasjonsgaten 26, Lyngdal

 

Pris kr. 500,- per deltaker.
Målbedrifter halv pris

 

 

 

 

Foredragsholder Hans Erdvik, Advokatfirma Tofte.