Lister Nyskaping brenner for å utvikle og realisere drømmer sammen med gründere og etablerte i næringslivet. Vi arbeider hver dag med å skape møteplasser for dyktige mennesker og bygge nettverk bestående av fagfolk med erfaring og kunnskap. Sammen bygger vi vår region for å ruste oss for fremtiden.

 

Vi inspireres av mennesker med drømmer og mot til å gå for dem. Som forretningsutvikler i Lister Nyskaping må du stå opp om morgenen med samme mål som oss: Å utvikle Listerregionen.

 

Den nye forretningsutvikleren i Lister Nyskaping er:

  • En som elsker å bygge relasjoner.
  • Sparringspartneren bedrifter vil ha med seg i kundemøter.
  • Strategen som sammen med bedrifter legger planer som gjennomføres.
  • Analytikeren som kan sette seg inn i strategiske utfordringer.
  • En som kjenner hjertet banke når resultater skapes sammen med teamet i Lister Nyskaping og bedriftene vi samarbeider med.
  • Entusiastisk i møtet med regionens gründere, og den personen som får gründeren til å tenke inni seg: «Wow, dette kan faktisk gå!».

Slapp av, vi vet at supermennesker som tilfredsstiller alle krav i en lang liste ikke finnes. Tro oss, vi har lest mange urealistiske stillingsutlysninger. Men her er poenget, og hør godt etter nå:

 

Hvis du tror at du kan bidra til å utvikle næringslivet i Listerregionen sammen med oss, er det akkurat deg vi håper sender en søknad med CV til post@listernyskaping.no.

 

Som forretningsutvikler i Lister Nyskaping må du være flink til å kommunisere både skriftlig og muntlig. Det er ønskelig med høyere utdanning innen økonomi, strategi, innovasjon, entreprenørskap eller lignende i tillegg til at du har erfaring fra privat næringsliv og prosjektledelse. Samtidig vet vi at The Beatles ble avvist av et plateselskap i 1962 fordi «gitarmusikk er på vei ut», så hvis du mener du er rett person for jobben, vil vi mer enn gjerne høre fra deg.

Vi tilbyr:

  • En stilling med ansvar for egne prosjekter og høy grad av selvstendighet.
  • Et team som vil gjøre det vi kan for at du skal lykkes og trives.
  • Et miljø med gründere, drivende dyktige folk fra næringslivet, beslutningstakere i privat og offentlig sektor.
  • Lønn etter avtale, tiltredelse snarest.

 

Lyst å bli vår nye forretningsutvikler? Send søknad med CV til post@listernyskaping.no.

Lister Nyskaping har kontoradresse i Lyngdal. En del reising i regionen må medregnes. Tro oss, det er en fryd å møte de flinke folkene som bor i de ulike kommunene i Listerregionen.

Spørsmål om stillingen kan rettes til daglig leder
Christiane E. Skage // 958 26 406

Søknadsfrist: 1. mai 2018