Veien fra idè til marked starter med å la kundene avgjøre om ideen din er god. På samlingen vil du lære hvordan du kan gå frem for å teste og videreutvikle ideen din, og hvordan Innovasjon Norge kan hjelpe deg på veien.

 

Kursholder og seniorrådgiver i Innovasjon Norge Agder, Frode Braadland, er rutinert og kunnskapsrik og har hold disse kursene mange ganger før, også for Lister Nyskaping sitt nettverk. Så her er man i de beste hender og du som deltaker kan spør om det du lurer på. Det blir mulighet for 10 minutters speed-dates med Frode etterpå.

 

Et slikt kurs er også en gylden anledning til å utvide sitt nettverket og treffe andre «medgründere». På tidligere kurs har vi opplevd at nye kontakter og samarbeider har blitt inngått.

 

Vi ønsker å bidra til at flere gründere lykkes med å realisere sin idè. Da er det avgjørende å sette kunden i fokus fra dag én og la kunden avgjøre om ideen er god. Det er lett som gründer å forelske seg i idèen sin uten å tenke på kunden og markedet.

På kurset lærer du mer om hvordan du kan teste om markedet vil ha tjenesten eller produktet ditt, og hvordan du skal gå frem for å treffe riktig kjøper. Det er nemlig ikke alltid at den som skal ta i bruk det du kan tilby, er den som skal betale for det. Og de to kan ha helt ulik motivasjon.

Du lærer også litt om LEAN Start-up og hvordan skrive en enkel forretningsplan.

 

Fullstendig kursbeskrivelse og lenke til påmelding finner du HER

 

Velkommen til Kvinesdal og Coverks!

 

 

Når og hvor

Tirsdag 12. juni 2018

Kl. 12.00 – 15.00

 

Coverks

Elvegaten 15

4480 Kvinesdal