Synes du det kan være vanskelig å disponere tiden du har til rådighet? Eller føler du av og til at du har problemer med å nå fram?

 

Bli med på kurs i Presentasjonsteknikk i regi av Armann & Gjelsten, og lær måter og takle disse utfordringene, slik at du blir tryggere «på scenen» og kan få fem budskapet med glimt i øyet!

 

Kurset veksler mellom korte forelesninger, gruppearbeid og enkle øvelser. Kursholderne berører temaer som: øyekontakt, stemmebruk og kroppsspråk, mental sjekkliste, manus og «kjøreplan».

I tillegg får du en innholdsrik arbeidsbok med alle de verktøy og skjemaer du trenger for å planlegge og gjennomføre store og små presentasjoner.

 

Målet med kurset er at du som deltagerne skal få grunnleggende innsikt i pedagogiske kjøreregler og noe praktisk trening, slik at du kan formidle ditt fagstoff på en læringseffektiv måte og utvikle større trygghet og selvtillit i formidlingssituasjoner.

 

Hva lærer du på kurset? Du lærer en steg-for-steg metode som hjelper deg med å planlegge og forberede presentasjonen din. Du får også tilgang til verktøy som sikrer deg kontroll over tiden og «de fleste sommerfuglene». Og sist, men ikke minst, lærer du teknikker som skaper kontakt med tilhørerne og når fram med budskapet ditt.

 

Hvem passer kurset for? Kurset passer for alle som i arbeid eller «foreningsliv» har behov for å presentere.

Hva krever det av deg som deltager? Alle må forberede en presentasjon fra 2 til 4 minutter til kurset. Du kan gjerne bruke en du allerede har.

 

Om kursholderne: Armann & Gjelsten er et arbeidsfellesskap bestående av Bjørn B. Armann og Åse Gjelsten.

 

 

 

 

Armann & Gjelsten utvikler, tilpasser og gjennomfører endrings- og utviklingsprosesser hos større, mellomstore og mindre virksomheter sammen med nasjonale og internasjonale samarbeidspartnere.

Når og hvor

Onsdag 13. juni 2018

Kl. 09.00 – 16.00

Lygna næringshage
Postgården 3. etasje
Stasjonsgaten 26, Lyngdal

Pris

Kr. 1990,- per deltaker.

Prisen inkluderer kursmateriell, lunsj, kaffe/te og frukt.

Målbedrifter hos Lister Nyskaping får 50 % på kursprisen.