Kort om miniseminaret

Planlegger din bedrift å utvikle et nytt produkt eller en ny tjeneste? Eller har du en idé om hvordan din bedrift kan produsere på en smartere måte?

Siren M. Neset fra Forskningsrådet tar igjen turen til Lister for å informere bedrifter om SkatteFUNN som skattefradragsordning for kostander knyttet til forskning og utvikling. Etter dette miniseminaret vil du være i stand til å gå i gang med å søke om SkatteFUNN-godkjenning for ditt prosjekt.

 

Hva er målet med seminaret?

Vi ønsker å gi din bedrift bedre forståelse for hva SkatteFUNN er og bidra til flere søknader og spennende prosjekter i Lister-regionen. Derfor ønsker vi å bidra med veiledning og verktøy som setter deg i stand til å søke SkatteFUNN-godkjenning for ditt fou-prosjekt og øke sjansene for at ditt prosjekt blir godkjent.

 

Hvem passer seminaret for?

Kurset passer for alle bedrifter som ønsker å lære mer om SkatteFunn, samt de som har begynt på eller lurer på å begynne på et FoU-prosjekt.

Når og hvor:

Torsdag 19. april 2018 kl. 09:00 – 13:00

Lygna næringshage
Postgården 3. etasje
Stasjonsgata 26, Lyngdal

 

Pris:

Arrangementer er gratis!