Lister Nyskaping er en av flere arrangører og samarbeidspartnere som står bak Gründeruka Agder. Dette er Agders bidrag til Global Entrepreneurship week som arrangeres hvert år i november. I år ble det holdt nærmere 60 arrangementer i hele Agder, med et bredt spekter av temaer.

Onsdag 15. november arrangerte Lister Nyskaping Gründertreff Lister – Eat & Meet, på Kaffihjørnet i Lyngdal.

Kveldens foredragsholdere f.v: Lena C. Staddeland, Annie Tønnessen og Erlend Haddeland.

For oss var dette en ekstra gøy dag på jobb, eller man kan kanskje ikke kalle det jobb når det er snakk om å arrangere noe under Gründeruka Agder.

Rundt 20 personer samlet seg for å drive nettverksbygging og plukke med seg gode tidsstyringstips fra Stress-coach Annie Tønnessen fra Reduser Stress AS, om hvordan drive effektiv markedsføring på Facebook levert Erlend Haddeland fra Media Sør AS, og gründertips og råd fra Lena C. Staddeland i Athlete Design. 3 inspirerende foredragsholdere som gav av seg selv – det liker vi!

Å kunne få opp og frem i lyset at det var to av våre målbedrifter som fikk utfolde seg litt denne kvelden, syns vi er ekstra stas. Spesielt med tanke på at ei av de er ung kvinnelig gründer med en forretningside som får støtte og heiarop fra alle involverte. Denne kvelden var egentlig første gangen hun gikk offentlig ut med hva idéen og produktet er, så det var en milepæl for henne. Derfor var det ekstra stas at dette skjedde under Gründeruka. 2018 blir et utrolig spennende år for bedriften hennes, og det er så gøy å se hvordan hun har utviklet seg.
Kaffihjørnet føltes som det perfekte stedet å gjennomføre et slikt arrangement, og vi fikk tips av en av deltakerne om at vi burde arrangere gründerkafe her med jevne mellomrom! Utover det var det gode tilbakemeldinger fra deltakerne om at dette var noe de syntes var nyttig, og ikke minst sosialt. Det kan ofte være ensomt å drive egen virksomhet, så det å kunne tilrettelegge for sosiale møteplasser er noe vi i Lister Nyskaping ønsker å gjøre mer av.

Tusen takk til Kaffihjørnet som hadde stelt så fint i stand, og takk til Kvinesdal Sparebank for hyggelig sponsing.
Vi kommer gjerne igjen til neste år også, da med enda flere deltakere og nye spennende foredragsholdere!