Kort om kurset

Økonom og kursholder er Ole Jørn Horntvedt fra Ernst &Young er tilbake for å holde et nytt kurs innen økonomistyring. Tidligere kurs har vært veldig populære, og disse temaene er det svært ofte behov for å lære mer om ute i bedriftene for de som ikke har økonomibakgrunn, men har behov for å forstå tall og regnskap som blir presentert. løpet av dette intensive økonomikurset lærer du hvordan du bedre kan forstå bedriftens økonomi og hvilke styringsparametere som kan gi deg innsikt i hvordan det står til i akkurat din bedrift.

Kursinnhold

– Grunnleggende om resultatregnskap og balanse
– Virksomhetstyringsmodell – hva passer for din bedrift?
– Produktkalkyler, budsjett, prognoser og resultat
– Styringsparametere, organisering og bruk av disse
– Diskusjon og praktisk arbeid

Hvem passer kurset for

Kurs i økonomi for ikke-økonomer passer uansett om du trenger praktisk kunnskap til å ta økonomiske avgjørelser, eller har behov for å forstå tallene du blir presentert. Kurset passer for alt fra styremedlemmer, ledere, mellomledere til startup-virksomheter.

Når:

Mandag 28. mai kl. 09:00 – 15:30
Lygna næringshage – Postgården 3. etasje.
Stasjonsgaten 26, 4580 Lyngdal

Pris:

kr. 2300,- pr. deltaker inkludert lunsj, kaffe/te, frukt og kursmateriell.
Lister Nyskaping sine målbedrifter har halv pris på alle kurs.